Menüü

         MENÜÜ

                         13. - 17. MÄRTS 2017.A.

Kaerahelbepuder

Keedis

Kohv piimaga

Võileib suitsusingiga

 

Kartuli-klimbisupp

Jahuklimbid

Kohupiimavaht

Kissell

Leib     

Koolitomat

Guljašš

Keedetud kartulid

Leib

Koolipiim

Maisihelbed

Piim 2,5%

Sai sulatatud juustuga

 

 

Aedviljapajaroog hakklihaga

Keedetud kartulid

Morss

Leib

Koolijogurt

Tatrapuder lihaga

Hapukoor

Mahl

Leib

 

Kodujuust värske kurgiga

Leib suitsukanavõidega

Kohv piimaga

 

Kalasupp makraga

Päikese –vormiroog

Koolipiim

Leib

Koolipirn

Tomati -makaronivorm

Leib

Morss  

 

Rukkihelbepuder

Või

Sai meega

Tee

 

 

Magushapu kanakaste

Keedetud riis

Hiina kapsa-porgandisalat

Morss

Leib       

Koolijogurt    

Mannapuder

Keedis

Piim 2,5%

Köögiviljapüreesupp

Mitmeviljakukkel vorstiga

Õunalõigud

       

Kartuli -tangupuder

Kaste praetud lihaga

Tomati-sibulasalat

Leib

Kakao

Küpsisetort

Morss

Õunalõigud

 

 HOMMIKUSÖÖK

 

 

    LÕUNASÖÖK

 

     OOTESÖÖK

 

NB! Toidu koostise ja allergeenide kohta saate teavet OÜ Rematel        tel.78 93575