Menüü

         MENÜÜ

                          24. - 28. APRILL  2017.A.

Mannapuder kõrvitsaga

Keedis

Kohv piimaga

Leib suitsukanavõidega

 

 

Kapsa -viinerisupp

Hapukoor

karamellkissell

Keedis

Sai

Leib     

Koolikurk

Makaronivorm hakklihaga

Leib

Koolipiim

Omlett singiga

Leib

Tee

Banaan

 

Kartuli -tangupuder

Kaste praetud lihaga

Marineeritud kurgi -sibulasalat

Morss

Leib

Koolijogurt

Piima –riisisupp

Võileib kalakonserviga

Melon

 

 

Nisuhelbepuder

Võileib kurgiga

Keedis

Kakao

Kartuli –klimbisupp

Jahuklimbid

Kissell

Kohupiimavaht

Leib

Kooliporgand

Sealihastrooganov

Keedetud kartulid

Leib

Koolipiim

 

Neljaviljapuder

Või

Leib munavõiga

Õunalõigud

Kohv piimaga

 

 

Bolognese hakklihakaste

Keedetud riis

Köögiviljasalat

Morss

Leib       

Koolijogurt    

Kodujuustu –tuunikala salat

Piima -köögiviljasupp

Võileib singiga

  

Kalapulgad

Porgand –hernes piimakastmes

Keedetud kartulid

Leib

Koolipiim

Kartuli –peedisalat

Leib

Morss

 

 

 

 HOMMIKUSÖÖK

 

 

    LÕUNASÖÖK

 

     OOTESÖÖK

 

NB! Toidu koostise ja allergeenide kohta saate teavet OÜ Rematel        tel.78 93575